На Коледа всеки се надява да получи подарък и ако е възможно да бъде по-различен от чифт чорапи или задължителния пуловер с еленче. За да ви помогнем с мисията на дядо Коледа, ви предлагаме пълен набор от технологични подаръци, с които може да зарадвате цялото семейство… или поне най-заслужилите от тях. Хубавото е, че този месец смартфоните и таблетите в Мтел са намалени и цените им започват от 1 лев. Коледата става все по-възможна, нали?

1. Samsung Galaxy S6 за дамите

Снимка: Мтел

Ако искате да зарадвате съпругата си или своята приятелка, Samsung Galaxy S6 е удачният избор. Устройството е с премиум дизайн от алуминий и стъкло, за да се чувства вашата дама сякаш притежава истински моден аксесоар. Всяка снимка, направена с Galaxy S6, ще прикове вниманието на цялата фамилия – камерата на смартфона е 16 мегапиксела. Да не забравяме и за предната камера, която е 5 мегапиксела и превръща всяко селфи в шедьовър. С коледната промоция на Мтел телефонът може да бъде ваш срещу 30 лева на месец с Мтел Безкрай 50.

2. Sony Xperia Z5 Premium за господата 

Снимка: Мтел

Тайното оръжие на Бонд ще направи празника за вашия съпруг или приятел специален. Sony Xperia Z5 Premium е първият телефон в света с 4К дисплей, което дава допълнителна яснота на всички изображения. Дизайнът му също е впечатляващ и включва олекотена метална рамка и стъклен гръб. Премиум смартфонът има дебелина от само 7,8 милиметра, а теглото му е 180 грама, което го прави много стилен и удобен за работа. Телефонът е мощен и изключително бърз, а също така водо и прахоустойчив. Коледната цена на Xperia Z5 Premium e 47 лева на месец с Мтел Безкрай 50.

3. Samsung Galaxy A3 за всички тийнейджъри

Снимка: Мтел

Samsung Galaxy A3 ще удовлетвори и най-претенциозния тийнейджър. Телефонът е модерен и изгоден, което е в плюс за всеки родител. Galaxy A3 е известен с перфектните селфита, които прави така че вашият тийнейджър може да е спокоен – ще спечели първенството сред своите връстници. Тялото на телефона е метално, което дава още едно предимство – ще издържи на динамичния начин на живот на вашия тийнейджър. При вариант на изплащане смартфонът струва 5 лева на месец с Мтел Безкрай 70.

4. Lenovo A536 за бабата и дядото

Снимка: Мтел

Не бива да забравяме и за по-възрастните членове на семейството. Ако искате баба ви или дядо ви да са в крак с новите технологии, смартфонът Lenovo A536 е подходящ за тях. Телефонът има голям и удобен 5-инчов дисплей, а и е на достъпна цена. С коледните промоции от Мтел може да го вземете срещу 1 лев в брой с Мтел Безкрай 40. А след като баба и дядо вече имат смартфон, може да помолите децата си да ги обучат как да го използват. Идеално коледно занимание за ваканцията!

 

5. LG Bello II за децата

Снимка: Мтел

И най-малките от фамилията вече имат нужда от смартфон. Предложение като LG Bello II би било доста подходящо за вашето дете. Смартфонът е с голям 5-инчов дисплей и мощна батерия, благодарение на която ще имате непрекъснат контакт с детето си. Да не забравяме, че с това решение коледния ви бюджет няма да пострада – смартфонът се предлага срещу 1 лев в брой с тарифен план Мтел Безкрай 40.

Каквито и подаръци да изберете за вашите близки, не забравяйте че най-важното е да се насладите на празника заедно! Пожелаваме ви една незабравима Коледа!