Много хора се отнасят скептично към астрологията, но сме сигурни, че въпреки това (тайно) се интересуват от зодията си и рядко пропускат хороскоп. Астрологията не е официална наука и не влиза в учебниците, но всеки е чувал за нея и като че ли почти няма човек, който да не се е вълнувал от прогнозите й, особено, ако са оптимистични по отношение на здравето, любовта и парите.

Хороскоп вече може да се намери за почти всичко, но този, който решихме да ви предложим днес, е за най-подходящите иновативни устройства според особеностите на всяка от зодиите. Вижте своята и открийте коя е вашата джаджа. Или ползвайте нашия тех хороскоп като източник на идеи за идеалния подарък, с който да зарадвате близък.

ОВЕН

01-01Като първи знак в зодиака, Овните са родени лидери. Затова те не просто обичат да следват модните тенденции, а създават такива. Те са изключително енергични и обичат да спортуват, затова най-подходящото устройство за тях е фитнес гривна. С нея могат да следят активността си и да подобряват тренировките си.

 

ТЕЛЕЦ

02-01Телците са традиционалисти и повечето промени не са по вкуса им. Затова те биха предпочели устройство, което ги подсигурява. Също така, ценят външността и затова, ако избирате устройство за тях, то трябва да е елегантно и красиво. Най-подходящите устройства за Телеца са външна батерия, т.нар. power bank, и безжично зарядно – и двете биха го накарали да се чувства спокоен, че няма опасност смартфонът му да остане без енергия, когато най-много има нужда от него.

БЛИЗНАЦИ

03-01Близнаците живеят в света на общуването. Затова тяхното устройство задължително трябва да има достъп до социалните мрежи и контакти.

Смарт часовникът с опциите си за управление на обажданията и handsfree е идеалният избор за тях.

 

 

РАК

04-01Раците са пестеливи и много премислят инвестициите си. Освен това са много добри домакини. Затова тяхното любимо устройство е смарт телевизорът.

Той със сигурност ще впечатли гостите и ще допълни уютната обстановка, която Ракът е създал за тях.

ЛЪВ

05-01Устройството на чаровния и винаги стилен Лъв трябва да допълва неговата визия. Той излъчва царственост и достолепие, което го прави лесно забележим във всяка обстановка. Най-често Лъвовете заемат управленски позиции и затова им трябва устройство, което да улеснява тяхната работа, но също така да допълва изпипания им външен вид. Най-подходящи за тях са Bluetooth слушалките.

 

ДЕВА

06-01Девите имат необходимостта постоянно да се усъвършенстват. Тяхното устройство трябва да отговаря на редица критерии, защото могат да бъдат много критични. Най-подходящ за тях е таблетът – с него лесно намират информация и нови предизвикателства, без значение къде се намират.

 

ВЕЗНИ

07-01Докато Везните решат кое устройство да изберат, може би всички зодии, освен Телеца, който трудно предприема промени, ще са сменили по няколко модела от техните джаджи. Везните сравняват, проучват, но затова пък обикновено взимат най-рационалното и разумно решение. На тях им е нужна виртуална клавиатура, която да им помага в проучванията.

 

СКОРПИОН

08-01Скорпионът залага повече на ефективността, отколкото на външния вид, затова на него му е нужен смартфон, който да има добър процесор и достатъчно памет.

 

 

 

СТРЕЛЕЦ

09-01Стрелците са фенове на музиката, танците и развлеченията, затова тяхното устройство трябва да има добър звук, за да слушат любимите си хитове. Поради тази причина безжичните колонки са точно за тях.

 

 

КОЗИРОГ

10-01Козирозите са прецизни и често анализират, за да вземат зряло и рационално решение. Тъй като обичат работата си и са й много отдадени, имат нужда от устройство, което им предоставя възможността да я вършат, без значение къде се намират. В тази връзка, лаптопът е много удобно и разумно решение.

 

ВОДОЛЕЙ

11-01Водолеят е зодията на иновациите и технологиите. Те са независими и търсят оригиналност и нетрадиционност. Идеални за тях са очилата с виртуална реалност.

 

 

 

РИБИ

12-01Рибите обичат новите неща, както и да споделят опит. Подходящи за тях са иновативните 360-градусови камери – те им предоставят възможността както да правят уникални снимки и видео, така и да ги споделят в платформи за виртуална реалност като Google Street View и YouTube360.

 

 

Проверете в нашия сайт или в магазините ни кои са най-изгодните оферти, с които да вземете вашето устройство.