От началото на ноември Мтел вече предлага специални коледни оферти за своите клиенти. Новите ни предложения са подходящи за подарък за любим човек или за вас самите. Те дават всичко, от което може да имате нужда – повече интернет, повече минути за разговори, повече ТВ канали и още по-модерни смартфони и други устройства. И всичко това на още по-изгодни цени. Ето списък от предимствата на новите ни коледни оферти.

 

  1. Мноого повече мобилен интернет

1Имате нужда от повече мобилен интернет, за да гледате забавни видеа с участието на набиращите популярност напоследък политически личности, които, ако бяха във филм, щяха да бъдат категоризирани като „comic relief character“? Не се притеснявайте! До края на януари всеки може да вземе до 5000 MB повече мобилен интернет, като добави само 1 лев към месечната такса при сключване на двугодишен абонамент за Мтел безкрай. Освен това, плановете Мтел безкрай L, XL, 2XL и 3XL позволяват достъп до 4G мрежата на Мтел и интернет скорости до 130 Mbps. Допълнителният пакет включва и бонус до 500 минути за национални разговори на месец, с които можете да обсъждате политическата ситуация по света и у нас със свои приятели.

Ако пък искате мобилен интернет за вашия лаптоп или таблет, можете да вземете до 50 000 MB на максимална скорост, като добавите 1 лев към месечната си такса при сключване на двугодишен абонамент за план Мтел Сърф.

  1. ТВ и домашен интернет до спукване

3Ако гледането на клипчета в Youtube не ви стига, можете да си пуснете някой епизод от „Живите мъртви“ за разтоварване, докато вечеряте. Според мнозина и без това между сериала и случващото се в световната политика напоследък вече няма много разлика. В случай, че не ви е до сериали, може пък да си свалите някоя игра на компютъра. Мтел има идеалното предложение, с което можете да направите и двете неща. През следващите два месеца и половина можете да вземете над 155 ТВ канала и домашен интернет със скорост до 75 Mbps само за 21,99 лева на месец с абонаментния план Мтел разширен 75. Промоционалните цени важат за целия срок на договора, а като бонус можете да заявите и филмовия пакет Cinemax безплатно за месец. Вече няма нужда да излизате от вкъщи.

  1. Толкова изгодни 4G смартфони, че чак не е прилично

2Случаят е точно такъв с новите 4G смартфони Lenovo K6 и Lenovo K5. До края на януари можете да вземете Lenovo K6 само за 6,99 лева на месец, а по-малкия му събрат Lenovo K5 ще ви излезе само 2,99 лева на месец с план Мтел безкрай 3XL. Цените им в брой са съответно 119,99 лева и 59,99 лева със същия план. Смартфоните все повече се превръщат в необходимост в натовареното ни ежедневие и с Lenovo K6 и K5 вече няма нужда да държите старата си „слушалка“. Над 80% от продадените нови телефони в Мтел вече са смартфони и тази цифра непрекъснато се увеличава. Пък и така вече няма да имате извинения да не лайквате статусите на своите приятели във Facebook.

  1. Бъдещи изненади

Колегите ни уверяват, че освен тези оферти, подготвят и още по-големи изненади за началото на декември. Споменаха нещо дронове. Но нека не издаваме повече. Така че, отделяйте погледа си от политическата ситуация от време на време и преглеждайте нашия сайт. Ще бъдете приятно изненадани за празниците. :)